Retourbeleid 

Producten gekocht bij Uniek Aan De Muur kunnen in de meeste gevallen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Gedurende deze periode, kun je de producten proberen en beoordelen zoals je ook zou doen in een fysieke winkel. Wanneer je een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Je mag producten uit de verpakking halen, tenzij de verpakking verzegeld is. 

Wanneer je er voor kiest producten te retourneren, vragen we je dit vooraf te melden door het herroepingsmodel in te vullen. Graag ook ons op de hoogte stellen door een email te sturen naar: info@uniekaandemuur.nl. Houd er rekening mee dat je producten terug moet sturen binnen 14 dagen nadat je ons geïnformeerd hebt. 

Verwerking van jouw retour 
Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het geld wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt binnen 7 dagen teruggestort. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden 
De volgende type artikelen kunnen niet worden geretourneerd:

  • Producten die op maat zijn gemaakt volgens specificaties van de koper;
  • Producten die op verzoek zijn gemaakt voor de koper.
Download herroepingsformulier